פודטק

כתבות אחרונות

 
חממת פודטק / צילום: שאטרסטוק

איך עובדת חממה? המדינה לוקחת את הסיכון, תאגידי הענק משקיעים

מעמדן של החממות הטכנולוגיות עולה: רשות החדשנות תממן את הקמת חממת הפודטק בצפת ב-100 מיליון שקל לאורך שמונה שנות זכיינות • חממת הפודטק The Kitchen של שטראוס הוקמה באשדוד בתקציב של 80 מיליון שקל • את רוב הסכום (85%) השקיעה המדינה, והיתרה הגיעה מהזכיינים, וכך יהיה גם במקרה הזה

גלי וינרב 11.06.2019
הקבוצה הזוכה במכרז חממת הפודטק/ צילום: משרד הכלכלה

מאחורי הקלעים בקרב על צלחת העתיד: כך ניצחה תנובה את אראל מרגלית

חממת הפודטק שתוקם בקריית שמונה תאפשר לתנובה להתאושש משורה של מהלומות שספגה בשנים האחרונות • מקורבים לקרן JVP שהפסידה במרכז טוענים: הופעלו עלינו לחצים • איך משתלבת בסיפור ראשת עיריית נתניה מרים פיירברג, והאם לבעלות הסינית על תנובה תהיה השפעה?

צאלה קוטלר-הדרי ושני מוזס 11.06.2019
חיים גבריאלי / צילום: תמר מצפי

דרמה במכרז הפודטק: הקבוצה בראשות תנובה זכתה במכרז להקמת החממה בגליל

(עדכון) - קבוצה בראשות תנובה זכתה במכרז היצרי להקמת חממה טכנולוגית בגליל • הביסה את JVP שהתכוננה למכרז במשך 5 שנים • מדובר במהלך משמעותי עבור הקונסורציום בראשות תנובה שמחפשת זמן רב דריסת רגל בתחום החדשנות במזון • גורמים שמשתפים פעולה עם JVP: "לא דמיינו בשום תסריט שברגע האמת יבוא גורם שינסה לנשל ולדרוס אותנו"

שני מוזס וצאלה קוטלר-הדרי 11.06.2019
עוף או חגב / צילום:  Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב

עוף או חגב: ההנפקה של ביונד מיט משפיעה גם על החברות הישראליות שמייצרות תחליפי בשר

אחרי ההנפקה המוצלחת של חברת תחליפי הבשר ביונד מיט וההשקעות המתרחבות בענף, חזרנו לסטארט–אפים הישראליים שנכנסו לשוק התחרותי ובדקנו עד כמה הם קרובים ליצירת התחליף האולטימטיבי • מעקב G

שחר סמוחה 01.06.2019
חממת פודטק / צילום: שאטרסטוק

תאגיד המזון מארס חתם על הסכם עם JVP לאיתור והשקעה בחברות פודטק ישראליות

התאגיד אחראי לייצור של עשרות מותגי מזון מוכרים ורושם הכנסות של 35 מיליארד דולר • יו"ר קרן JVP, אראל מרגלית: "לישראל יש הזדמנות להפוך למובילה עולמית בתחום הפודטק"

גלי וינרב 15.05.2019
נתחי בשר אמיתי שגודלו ישירות מתאי בקר / צילום: יחצ שטראוס

גיוס של 11.7 מיליון דולר לאלף פארמס המייצרת בשר מתאי בקר

גיוס ההון יאפשר לאלף פארמס - הפועלת בחממת הפודטק The Kitchen מקבוצת שטראוס - להאיץ את פיתוח מוצרי הבשר המתורבת שלה ולהפוך את אב-הטיפוס שלה, שהושק בחודש דצמבר האחרון, למוצר מסחרי

שני מוזס 14.05.2019
אירוע ההשקה של רובע הפוד־טק בקרית שמונה / צילום: סטודיו גולן קריית שמונה

לא ימין ולא שמאל: קריית שמונה ויישובי הגליל בחרו בחזון הפוד-טק

השבוע השיקו את בינוי רובע הפודטק של ישראל, מיזם משותף של עיריית קריית שמונה, הקיבוצים והמושבים בגליל המזרחי, מרגלית ועוד • מדובר על מרכז חדשנות ויזמות שישתרע על 3,700 מ"ר בעלות של 34 מיליון שקל

אלי ציפורי 04.04.2019
פאנל מהנדסים את מזון העתיד / צילום: תמר מצפי

"חברות מזון גלובליות באות לארץ כי הן מבינות שיש פה המצאות גדולות"

כך אמר היום יונתן ברגר, מנכ"ל חממת דה קיצ'ן של שטראוס, בוועידת ישראל לעסקים של "גלובס" • "זאת טכנולוגיה שמאפשרת לנו לאכול אוכל יותר בריא"

ענת ביין-לובוביץ' 20.12.2018
ד"ר גיל שלו/ צילום: יחצ

סטארט אפ הזרעים הישראלי Equinom יפתח זן אפונה חדש עם תאגיד התזונה Roquette

במסגרת ההסכם תאגיד המזון הצרפתי וקרן פורטיסימו ישקיעו 4 מיליון דולר באקווינום, סטארט-אפ להשבחת זרעים לתעשיית המזון העולמית

גלי וינרב 17.10.2018
חממת פודטק / צילום: שאטרסטוק

רשות החדשנות: חממה טכנולוגית בתחום הפודטק בנפת צפת

תחום הפודטק, החדשנות בתחום המזון, הוא אחד התחומים הטכנולוגיים הצומחים במהירות באחרונה • מינימום ההשקעה בהצעה הוא 50 מיליון שקל ומלוא הניקוד יינתן להצעות השקעה של 150 מיליון שקל, שיביאו את סך ההשקעה בחממה עד ל-250 מיליון שקל

טל שחף 05.09.2018
אילנית קבסה-כהן (יושבת) ורות אלון צילום: איל יצהר

ממדעי החיים לטכנולוגיות מזון: קרן השקעות חדשה לרות אלון

אלון, לשעבר שותפה בכירה בקרן הון הסיכון פיטנגו, מדברת לראשונה על מדסטרה, קרן הון סיכון ייעודית לפוד-טק שהקימה עם אילנית קבסה-כהן • הקרן תתמקד במזון חדש, תזונה מותאמת אישית, מידע לתעשיית המזון ומזון בר-קיימא

גלי וינרב 04.09.2018
עופרה שטראוס / צלם: שלומי יוסף
הסכם שת"פ | בלעדי

שטראוס תאתר עבור ג'יוודאן טכנולוגיות מזון

חממת הפודטק דה-קיטשן מקבוצת שטראוס תאתר עבור הענקית השוויצרית טכנולוגיות עם פוטנציאל להשקעה בשוק המקומי • היקף השת"פ נאמד ב-2 מיליון שקל

שני מוזס 21.08.2018
תוספי תזונה / צילום:  Shutterstock/ א.ס.א.פ קרייטיב

עתיד התזונה

הצמיחה של תחום תוספי המזון בעולם מביאה איתה חידושים מבוססי מדע

אלון לוי 22.05.2018
תחליפי הבשר תוספים תאוצה / עיבוד מחשב, צילומים: Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב

בדרך אל עולם ללא בשר: האתגר הבא של תעשיית הפוד-טק

זה אולי לא יקרה בעשור הקרוב, ואולי גם לא בעשרים השנים הבאות, אבל כל הסימנים בפוד-טק מראים שהאנושות הולכת לקראת עולם ללא בשר המופק מבעלי חיים • מה יהיה במקום? מוצרים משודרגים מהתפריט הטבעוני, בשר אמיתי שגודל במעבדה - וחלבונים שיופקו מזבובים ומחגבים • הצצה לתעשייה הישראלית שמפתחת את התחליפים

שחר סמוחה 12.05.2018
חממת פודטק / צילום: שאטרסטוק

אחרי האקזיט המרשים: מי תהיה פרוטרום הבאה?

פרוטרום היא לא היחידה בענף הפודטק שnספקת פתרונות טכנולוגיים לתעשיית המזון • קרקרים מתוצרים של זבובי פירות ובשר שגדל מתרביות תאים של פרות - הסטארט-אפים שהולכים לשנות את מה שאנחנו אוכלים כפי שהוצגו בכנס הפודטק של שטראוס

שני מוזס 09.05.2018
Intelligent / צילום: יח"צ

הסטארט-אפים שמשנים את כל מה שידענו על אוכל

תעשיית המזון היא אחד ענף שמרן, אבל הבינה המלאכותית משנה גם את זה ■ כך פועלים המיזמים שהופכים את העולם לטעים יותר, עם פחות הרג של בע"ח, ואולי גם ימנעו את ההתחממות הגלובלית

ויקי אוסלנדר 28.02.2018

   12345   

   נמצאו 75 כתבות   |   עמוד 4 מתוך 5

צרו איתנו קשר *5988