פנאי

מנת כבש צואר לצריבה על אבן לבה במסעדת הבשרים המקדש בכפר סבא/ צילום אסף אמברם

שנת הטלה: ביום העצמאות הזה לא נאכל רק בקר

ממדינה של קציצות הודו ושניצל עוף שנולדו כאן בתקופת הצנע, הפכה ישראל בעשורים האחרונים לצרכנית כבדה של בשר סטייקים • לצדם נמצאים השנה, יותר מאי-פעם, נתחי טלה • ויש גם מתכון
שמרית הילל / צילום: רמי זרנגר

שמרית הילל מארחת את החברות לארוחת חג, ומספרת למה חשוב לבדוק את הבחירות שעשינו מדי בוקר

שמרית הילל, שמוכרת לקהל הרחב מתוכנית הריאלטי 'המטבח המנצח MKR', מתמחה במטורינג והעצמה אישית • בארוחת חג עם החברות, הילל מדברת על חלומות ("המון אנשים לא עושים את הצעד להגשמת החלומות שלהם") ואוכל ("חייתי על קורנפלקס עשר שנים, עד שהכרתי את אורן. לא ידעתי לבשל") • "ליידי גלובס"
שחף שבתאי / צילום: פיני סילוק

פתיתים ושניצל בתיירים, סביח ושקית קוקי פרגית בביזנס - השף של אל על פותח שולחן

שחף שבתאי, השף של מסעדת ניטאן תאי (בבעלות הפרודים הטריים חיים ונעמי הורוביץ), הקים סניף שלה בברלין, וכעת הוא יכול לטוס לשם באל על, שהוא גם השף החדש שלה • ואם זה לא מספיק, בקיץ יפתח את פופ נ' פופ, מתחם קולינריה פן-אסיאתי
ד"ר נוף עתאמנה / צילום : איהאב שוקחה

הפסטיבל של ד"ר נוף עתאמנה: "לא פסטיבל טבולה, עלי גפן ולאבנה"

השבוע מתקיים בחיפה פסטיבל א–שאם, פסטיבל האוכל הערבי • שפים יהודים וערבים יוצרים יחד מחווה לאוכל העותומני • את הפסטיבל מובילה זוכת "מאסטר שף" ד"ר נוף עתאמנה, שיש לה הרבה מה לומר בענייני פוליטיקה של זהויות ופוליטיקה של צלחות
צילומים: יוני הלר מאיר קלדרון

הבורקס של השף מאיר קלדרון הוא הדבר הכי רחוק מבורקס מסורתי

בעשרים השנה האחרונות, מאז קריסתו של סמי בורקס, דעך מקומו של המאפה והוא נחבא לעיבורי מקררי הקפואים. לאחרונה הוא נהנה מרנסנס מחודש במעמדו - מפונפן, גאה, עשוי בהקפדה, כמה שיותר רחוק מגרסאות הסופר המדכאות • ביקור בבורקס של השף מאיר קלדרון בכוך בשוק הכרמל
הצג כתבות נוספות