פנאי

הקרמבו הקלאסי / צילום: Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב

קרמבו: מבשר החורף הרשמי, עכשיו גם בגרסת הגורמה

כאילו שלא חסרות לנו צרות בחיים, (גם) השנה התריעו שיהיה מחסור בקרמבו • אבל אפילו מי שמצא בסופר קופסה, יוכל להשתדרג עם גרסאות יוקרה של קונדיטורים, בסדנאות אונליין או אפילו בהכנה ביתית לא מאוד מסובכת • ויש גם מתכון
השף תומר טל / צילום: איליה מלניקוב

"גייסנו כספים בפרויקט מימון המונים שחימם לי את הלב, ואז כידוע הכול נסגר שוב” 

השף תומר טל ממסעדת "ג'ורג' וג'ון" נהנה משנה טובה במיוחד והתחיל את הנסיקה שלו בקולינריה המקומית, עד שהקורונה קטעה את הכול • עכשיו המסעדה סגורה והוא יושב בבית, חולם על פיין דיינינג ומנסה לשמור על האש הפנימית
חוות רונית הקרקס / צילום: מוריס גיני

"מהר מאוד הבנו שמהמדינה לא נקבל כלום. לא היה זמן, היינו חייבים לשרוד"

ליונה ששון ומוריס גיני היו שתי מסעדות נהדרות: "טופולינו" הירושלמית ואחותה התל אביבית "לוקה ולינו" • מאז ששתיהן נסגרו נאלצו בני הזוג לעבוד בנקיון בתים כדי לכסות את החובות • לאחרונה חזרה יונה לבשל בביתם בתל אביב ומוריס עושה משלוחים • האוכל מעולה כתמיד
תומר אגאי / צילום: כדיה לוי, גלובס

השף תומר אגאי: "כבר לא מספיק לבשל טוב בשביל להוציא אנשים מהבית"

למה הוא כל כך מעריץ את חיים כהן, לאיזו מנה מהילדות הוא הכי מתגעגע, הטורטליני הזעירים שלעולם לא ישכח, מסעדת הדגים שהוא הכי אוהב וכמובן: הקורונה • חיליק גורפינקל בשיחה עם תומר אגאי, השף של מסעדת "סנטה קתרינה" ואחד הקולות הבולטים של מחאת השפים
פנקוטה תירס ששודכה לפופקורן מקורמל  / צילום: ניצן רובין

בים בם בום: איך הפך התירס לאבוקדו החדש

אחרי הקורונה יהיה גל של מסעדות יוקרה, מתנבא השף שחף שבתאי, ורואה במסעדה החדשה שלו, סנונית ראשונה • אחד הכוכבים בתפריט הוא התירס, שעכשיו בשיאו • גם בגרסת פנקוטה תירס עם פופקורן מקורמל
במיה / צילום: Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב

הגביע הקדוש של הבשלנים המקצועיים: כך תתחילו לאהוב ותפסיקו לפחד מבמיה

מבקר האוכל שלנו מתגעגע לשווקים ועורך את הקניות הנדירות שלו במרכול השכונתי מחשש הקורונה, אבל אפילו המגפה לא הצליחה להרוס לו את השמחה הגדולה: סוף סוף עונת הבמיה חזרה • כל מה שצריך לדעת על הירק שהוא הגביע הקדוש של הבשלנים הרציניים
סלט איטריות זכוכית בגווני אדום, מסעדת פקין בת"א / צילום: אמיר מנחם

קופי פסטו: עלייתו של הממרח האיטלקי

בעידן הוויזואלי הנוכחי, קל להסביר את חזרתו של הפסטו הבוהק לחיינו ואת הצלחתו של הפסטו האדום והעז • לאחרונה שוב זורח כוכבו במסעדות ובבישול הביתי
קישואים ממולאים ושזיפי בוסר של עידו שגב / צילום: עדן דותן

"קרון תענוגות של דליקטסים": פירות בוסר ימתקו

המטבחים המסורתיים אימצו מזמן, ועכשיו גם המטבח המודרני: שימוש בפירות בוסר - משמשים, דובדבנים ובעיקר שזיפים ירוקים - על חמיצותם המודגשת, לתיבול ולרטבים •  
זו העונה, לקנות ולהקפיא
הצג כתבות נוספות
צרו איתנו קשר *5988